Ik ben verzekeraar en ik wil:

Door de druk en dynamiek van het ondernemerschap schuift de gezondheid vaak naar de achtergrond. Ziek zijn en het zelfstandig ondernemerschap is voor verzekerden vaak een lastige kwestie. Om erger te voorkomen is het echter slim om tijdig de juiste stappen te zetten. Mint helpt verzekeraars bij het nastreven van een duurzame inzetbaarheid van hun verzekerden. Ook voor preventieve interventies kunt u bij Mint terecht.

Ellen Ondernemer

"Mint is een goed luisterend oor. Het sparren met Mint heb ik als prettig ervaren en heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik heb praktische tips gekregen die ik zowel in mijn werk- en privésituatie kan toepassen. Ik durf nu vaker voor mezelf te kiezen zonder me schuldig te voelen."

Gerald Bonnemayers Bedrijfsarts Encare Arbozorg

"Ik ben erg tevreden over de plezierige samenwerking met Mint. Ze zijn altijd snel bereikbaar voor een overleg of om te sparren. Hun feedback en rapportages kan ik het beste onder woorden brengen met de volgende steekwoorden: bondig, concreet, helder, deskundig en last but not least, ze leveren kwalitatief maatwerk."