Ik ben ondernemer

Stress? Daar heb ik geen tijd voor!
Hulp bij (beginnende) stress en onrust

De druk en de dynamiek van het ondernemerschap kan voor onrust, stress of disbalans zorgen. Ondernemend als u bent is het verleidelijk om deze klachten te negeren of weg te wuiven met argumenten als 'het gaat vanzelf over'. Om erger te voorkomen, is het echter slim om gevoelens van stress en onrust serieus te nemen.

Mint is gespecialiseerd en ervaren in het bieden van arbeidsgerichte hulp bij stress, overspannenheid of burn-outklachten, variërend van praktische, laagdrempelige handreikingen tot intensievere coachingstrajecten. Hierbij kijkt Mint naar aanwezige stressfactoren, eigenschappen die u als ondernemer mogelijk kwetsbaar maken en de privésituatie.

Mint biedt hulp die past bij de mens en de ondernemer en zijn of haar wensen. In beide gevallen werkt Mint vanuit een arbeidsdeskundige invalshoek met als doel u zo snel mogelijk weer in balans te krijgen.

Meer weten over de mogelijkheden voor hulp bij stress of onrust?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek.

Referenties

Marcel Ondernemer, projectleider bouw

"Ik had een burn-out en moest weer aan de slag zien te komen in een andere beroepsgroep. Mint nam alle tijd om met mij te bepalen wat ik graag zou willen en wat geschikt was voor mij. Hoewel mijn carrière-switch niet eenvoudig was (van de bouw naar de zorg), bleef Mint hoopvol, positief en eerlijk. Door deze positieve benadering en hun vastberadenheid wisten ze voor mij een stageplek te regelen bij een zorginstelling waar ik uiteindelijk een baan aangeboden heb gekregen. Tijdens onze gesprekken bewaakte Mint steeds de haalbaarheid van onze doelstellingen. Samen met mij bepaalden ze de koers en hielden ze het schip aan het varen, waarbij ze zeker ook het persoonlijke niet vergaten."

Yvon Ondernemer, trainer/ coach

"Tijdens een moeilijke periode in mijn leven waarin ik mij opnieuw heb moeten oriënteren op mijn leven, heb ik mij enorm gesteund gevoeld door Mint. Mint heeft mij geholpen om mijn beperkingen te accepteren. Mint luistert, is invoelend en heeft mij mogelijkheden laten zien om mijn werk zinvol anders in te richten, passend bij mijn nieuwe situatie. Dank je wel!"