mint is een bureau voor arbeidsdeskundig advies

Mint is een bureau voor arbeidsdeskundig advies en adviseert bij vragen binnen de driehoek mens, arbeid en gezondheid en ondersteunt bij vraagstukken op het gebied van preventie, ziekte en verzuim.

Binnen de driehoek mens, arbeid en gezondheid kunnen zich ongewenste en complexe situaties voordoen. Als onafhankelijk en professioneel bureau zet Mint zich in om tot een zo ideaal mogelijke oplossing te komen, in élke situatie en voor álle betrokkenen.

Mint werkt vanuit wederzijds vertrouwen en onderhoudt direct en persoonlijk contact. Openheid, integriteit en gelijke behandeling staan daarbij voorop. Door inlevingsvermogen en betrokkenheid enerzijds en deskundigheid en realiteitszin anderzijds ontstaat een situatie waarin partijen vooruit kunnen.

Mint is opgericht door Kendra Hendrikx en is gespecialiseerd op arbeidsdeskundig vlak. Daarnaast heeft Mint ruime ervaring op het gebied van human resources. Vanuit de toenemende behoefte vanuit de markt en haar eigen affiniteit heeft Mint zich door de jaren heen meer toegelegd op de begeleiding bij psychische klachten. Mint werkt samen met een breed netwerk van professionals van arbeidsdeskundigen, coaches en bedrijfs- en verzekeringsartsen.

Mint is erkend vakspecialist en geregistreerd bij de SRA (Stichting Register Arbeidsdeskundigen) en gecertificeerd bij Hobéon.

Ons team

Schermafbeelding 2023-04-26 om 13.16.26

Kendra Hendrikx, Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige

E: kendra@ikbenmint.nl

IMG_8273
IMG_8272

Loes Louwers, Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige

E: loes@ikbenmint.nl

Nicole Dolmans, Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige

E: nicole@ikbenmint.nl

Schermafbeelding 2023-04-26 om 13.00.03

Marty van Nooij

Backoffice medewerker

T: 06 12 698 606

E: backoffice@ikbenmint.nl