Ik ben werknemer

Weet je van de hoed en de rand?
Ziek? Zo houd je het overzicht over jouw situatie.

Zodra je als werknemer ziek wordt, kom je in een traject terecht met diverse instanties, regeltjes, wetten en plichten. Dit kan voor onrust, onzekerheid en onduidelijkheid zorgen. Mint biedt in zo'n geval opheldering met heldere informatie over jouw rechten en plichten.

Daarnaast kan Mint met je meegaan naar gesprekken bij jouw werkgever, de arbodienst of het UWV. Je krijgt dan begeleiding van een deskundige die begrijpt wat er gezegd wordt en jouw belangen kan behartigen op de momenten waarop je het zelf even niet meer overziet.

Meer weten over het oriënterend gesprek, het informatief gesprek of begeleiding tijdens de ziekteperiode?

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Referenties

Hans van Valburg Teamhoofd Organisatie Ondersteuning Gemeente Horst a/d Maas

De samenwerking met Mint heb ik als professioneel en persoonlijk ervaren. Ze weten het belang van zowel medewerker als werkgever te schetsen en ze maken de complexe materie begrijpelijk en concreet. Mint heeft tevens aandacht voor het duidelijk formuleren van afspraken. Ze werken resultaatgericht, wat prettig en noodzakelijk is bij deze onderwerpen. Mint laat de flexibiliteit zien om aan te sluiten bij zowel de belevingswereld van werkgever als die van de werknemer.

Halima Werknemer

Het arbeidsdeskundig onderzoek met Mint heb ik als prettig ervaren. Ik was zenuwachtig voor het gesprek maar Mint wist me snel op mijn gemak te stellen door in begrijpbare taal uit te leggen wat ik tijdens mijn verdere re-integratie kan verwachten en door goed naar mij te luisteren. Ik voelde me echt begrepen.