Ik ben verzekeraar en ik wil:

De mate van arbeidsongeschiktheid laten vaststellen

Hoe arbeidsongeschikt is de verzekerde?
Vaststelling van de mate van arbeidsongeschiktheid

De beperkingen van de verzekerde zijn door de medisch adviseur of verzekeringsarts vastgesteld. Wat betekent dit voor de werksituatie? Mint stelt de mate van arbeidsongeschiktheid vast en onderbouwt dit met duidelijke argumenten en heldere bevindingen.

Naast het vaststellen van de mate van arbeidsongeschiktheid heeft Mint ook aandacht voor eventuele andere factoren die invloed op de re-integratie van verzekerde hebben. Interventies gericht op factoren die de re-integratie belemmeren worden daarin meegenomen.

Meer weten over de vaststelling van de arbeidsongeschiktheid?

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Referenties

Marcel Ondernemer, projectleider bouw

"Ik had een burn-out en moest weer aan de slag zien te komen in een andere beroepsgroep. Mint nam alle tijd om met mij te bepalen wat ik graag zou willen en wat geschikt was voor mij. Hoewel mijn carrière-switch niet eenvoudig was (van de bouw naar de zorg), bleef Mint hoopvol, positief en eerlijk. Door deze positieve benadering en hun vastberadenheid wisten ze voor mij een stageplek te regelen bij een zorginstelling waar ik uiteindelijk een baan aangeboden heb gekregen. Tijdens onze gesprekken bewaakte Mint steeds de haalbaarheid van onze doelstellingen. Samen met mij bepaalden ze de koers en hielden ze het schip aan het varen, waarbij ze zeker ook het persoonlijke niet vergaten."

Karin Baetsen Adviseur Verzuim en Re-integratie-Dienst P&O Gilde Opleidingen

"Wij maken bij de re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers al jaren gebruik van Mint. Wat we enorm waarderen is de snelheid waarmee ze reageren, hoe ze meedenken, hun open houding en hun meer dan bruikbare adviezen. Ze zijn meelevend, maar ook duidelijk, wat helpt om de re-integratie vorm en inhoud te geven. Mint vraagt door en schuwt niet om ook moeilijke en kritische vragen te stellen."