Ik ben verzekeraar en ik wil:

Een inventarisatie-onderzoek of re-integratie voor mijn verzekerde

Grip op de situatie van zieke verzekerden?
Inventarisatieonderzoek of re-integratiebegeleiding

Elk dossier kent zijn eigen vragen, complexiteit en oplossingen. Mint zorgt er in samenwerking met de claimbehandelaar en medisch adviseur voor dat u weer grip op de verzuimsituatie van de verzekerde krijgt. Hierbij draait alles om duurzame re-integratie en herstelbevordering. Er wordt een concreet plan van aanpak opgesteld. Indien gewenst kan Mint voor de verdere re-integratiebegeleiding zorgen.

Wist u dat Mint gespecialiseerd is in re-integratiebegeleiding bij psychische klachten?

Meer weten over het inventarisatieonderzoek of arbeidsdeskundige re-integratiebegeleiding?

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek

Referenties

Marcel Ondernemer, projectleider bouw

"Ik had een burn-out en moest weer aan de slag zien te komen in een andere beroepsgroep. Mint nam alle tijd om met mij te bepalen wat ik graag zou willen en wat geschikt was voor mij. Hoewel mijn carrière-switch niet eenvoudig was (van de bouw naar de zorg), bleef Mint hoopvol, positief en eerlijk. Door deze positieve benadering en hun vastberadenheid wisten ze voor mij een stageplek te regelen bij een zorginstelling waar ik uiteindelijk een baan aangeboden heb gekregen. Tijdens onze gesprekken bewaakte Mint steeds de haalbaarheid van onze doelstellingen. Samen met mij bepaalden ze de koers en hielden ze het schip aan het varen, waarbij ze zeker ook het persoonlijke niet vergaten."

Karin Baetsen Adviseur Verzuim en Re-integratie-Dienst P&O Gilde Opleidingen

"Wij maken bij de re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers al jaren gebruik van Mint. Wat we enorm waarderen is de snelheid waarmee ze reageren, hoe ze meedenken, hun open houding en hun meer dan bruikbare adviezen. Ze zijn meelevend, maar ook duidelijk, wat helpt om de re-integratie vorm en inhoud te geven. Mint vraagt door en schuwt niet om ook moeilijke en kritische vragen te stellen."