Ik ben verzekeraar en ik wil:

Preventieve begeleiding voor mijn verzekerde

Uitval voorkomen?
Kies voor preventieve begeleiding

Als de verzekerde signalen afgeeft die duiden op mogelijke uitval, kijkt Mint door middel van preventiebegeleiding samen met de verzekerde waar de knelpunten zitten. Daarbij brengen we de werk- en privésituatie in kaart en de persoonseigenschappen die de verzekerde mogelijk kwetsbaar maken.

Ook ambities, vaardigheden en de functiebelasting van het werk worden in de aanpak meegenomen. Met een concreet plan van aanpak werken we samen met de verzekerde aan een duurzame inzetbaarheid.

Meer weten over preventieve begeleiding?

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Referenties

Marcel Ondernemer, projectleider bouw

"Ik had een burn-out en moest weer aan de slag zien te komen in een andere beroepsgroep. Mint nam alle tijd om met mij te bepalen wat ik graag zou willen en wat geschikt was voor mij. Hoewel mijn carrière-switch niet eenvoudig was (van de bouw naar de zorg), bleef Mint hoopvol, positief en eerlijk. Door deze positieve benadering en hun vastberadenheid wisten ze voor mij een stageplek te regelen bij een zorginstelling waar ik uiteindelijk een baan aangeboden heb gekregen. Tijdens onze gesprekken bewaakte Mint steeds de haalbaarheid van onze doelstellingen. Samen met mij bepaalden ze de koers en hielden ze het schip aan het varen, waarbij ze zeker ook het persoonlijke niet vergaten."

Karin Baetsen Adviseur Verzuim en Re-integratie-Dienst P&O Gilde Opleidingen

"Wij maken bij de re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers al jaren gebruik van Mint. Wat we enorm waarderen is de snelheid waarmee ze reageren, hoe ze meedenken, hun open houding en hun meer dan bruikbare adviezen. Ze zijn meelevend, maar ook duidelijk, wat helpt om de re-integratie vorm en inhoud te geven. Mint vraagt door en schuwt niet om ook moeilijke en kritische vragen te stellen."