Ik ben werkgever en ik wil:

Arbeidsdeskundig onderzoek

Vaak is een uitgebreid arbeidsdeskundig onderzoek nodig. Bijvoorbeeld als het verzuim langer duurt dan verwacht of terugkeer in de eigen functie onmogelijk blijkt. In het arbeidsdeskundig onderzoek brengt Mint in kaart wat de mogelijkheden van de werknemer zijn en welk werk de werknemer wél nog kan, in uw bedrijf of elders.

Ook eventuele aanpassingen die nodig zijn om de werknemer passend werk te kunnen bieden, worden in het onderzoek meegenomen.

Arbeidsdeskundig heronderzoek
Gedurende een verzuimtraject doen zich soms veranderingen voor in de situatie van de zieke werknemer of binnen de organisatie, waardoor er nieuwe perspectieven ontstaan voor uw werknemer. In zo'n geval wordt een arbeidsdeskundig heronderzoek geadviseerd, conform Wet verbetering poortwachter (Wvp).

U kunt bij Mint ook terecht voor Duits- en Engelstalig sprekende arbeidsdeskundigen.

Meer weten over het arbeidsdeskundig onderzoek of het arbeidsdeskundig heronderzoek?

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Referenties

Misha Kalcik HR Business Partner Aspen Oss

"Ik werk al zo’n vier jaar met Mint. Ze zijn zeer kundig, flexibel en komen afspraken altijd na. Rapportages die Mint aanlevert, zijn duidelijk opgebouwd en kwalitatief heel goed. Hun werkwijze is niet alleen professioneel, maar ook slagvaardig. Mint communiceert op een open manier, waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen. De onderzoeken worden door onze medewerkers dan ook als erg prettig ervaren. Als je met Mint samenwerkt, dan haal je niet alleen een kundige professional in huis, maar ook een waardige samenwerkingspartner. Mint denkt echt met je mee."

Mirjam Pappot Register Arbeidsdeskundige Radboudumc

"Mint is in bezit van brede arbeidsdeskundige kennis én empathisch vermogen. Dit past heel goed bij de complexe problematiek zoals wij die kennen in het Radboudumc. Mint staat voor duidelijke en begrijpelijke adviezen, waar alle partijen mee verder kunnen. Ze reageren altijd snel en kennen korte doorlooptijden bij de aanvraag van een AD-onderzoek."