Ik ben werkgever en ik wil:

Advies bij zieke werknemers

Een zieke werknemer zorgt direct voor verandering binnen uw bedrijf. In de eerste negen maanden verzuim kan een arbeidsdeskundig advies uitkomst bieden. Mint kijkt dan naar een snelle oplossing door in kaart te brengen wat de werknemer wel nog zou kunnen, eventueel door middel van aangepaste of vervangende werkzaamheden. Door een pragmatische aanpak en heldere afspraken kan een zieke werknemer vaak sneller weer op de werkvloer rondlopen dan u denkt.

Meer weten over arbeidsdeskundig advies?

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Referenties

Angela Piëtte Personeelsconsulent Xonar

"Ik heb met Mint altijd een fijne samenwerking gehad. Ze nemen de tijd om een dossier helemaal met je door te lopen. Mint geeft gevraagd en ongevraagd advies op inhoudelijk niveau, rekening houdend met de Wet Verbetering Poortwachter. Geduldige en kundige verzuimcoaches!"

Petra Ondernemer, consultant, coach, trainer

"Ik ben tijdens mijn ziekte- en revalidatietraject uitstekend geholpen door Mint. Ik was eerst wat sceptisch over de inzet van een arbeidsdeskundige. Als ondernemer wou ik gewoon weer snel en volledig aan het werk. Maar dat lukte mij niet. Mijn arbeidsdeskundige van Mint was een vriendelijke, deskundige vrouw die mijn situatie, mijn persoonlijkheid en mijn beperkingen goed begreep. Samen gingen we niet voor snel, maar voor duurzaam herstel. Dat was niet makkelijk voor mij, maar het is wel gelukt. En haar tips pas ik nog dagelijks toe. Bedankt! "