Ik ben werkgever en ik wil:

Advies bij zieke werknemers

Een zieke werknemer zorgt direct voor verandering binnen uw bedrijf. In de eerste negen maanden verzuim kan een arbeidsdeskundig advies uitkomst bieden. Mint kijkt dan naar een snelle oplossing door in kaart te brengen wat de werknemer wel nog zou kunnen, eventueel door middel van aangepaste of vervangende werkzaamheden. Door een pragmatische aanpak en heldere afspraken kan een zieke werknemer vaak sneller weer op de werkvloer rondlopen dan u denkt.

Meer weten over arbeidsdeskundig advies?

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Referenties

Angela Piëtte Personeelsconsulent Xonar

"Ik heb met Mint altijd een fijne samenwerking gehad. Ze nemen de tijd om een dossier helemaal met je door te lopen. Mint geeft gevraagd en ongevraagd advies op inhoudelijk niveau, rekening houdend met de Wet Verbetering Poortwachter. Geduldige en kundige verzuimcoaches!"

Noël Thissen P&O-consulent-Dienst Personeel & Organisatie Gilde Opleidingen

"Mint is accuraat, hier geldt ‘afspraak is afspraak’. Mint staat garant voor een gedegen advies waar je iets mee kunt! Een luisterend oor voor de medewerker, maar ook zakelijk voor de werkgever. Het is prettig dat ze altijd goed bereikbaar zijn en snel reageren op vragen. Wat ons het meest aanspreekt is dat Mint betrouwbaar is en vakkundige rapportages levert."