Ik ben werknemer

Houd het overzicht tijdens je verzuimtraject

Weet je van de hoed en de rand?
Ziek? Zo houd je het overzicht over jouw situatie.

Zodra je als werknemer ziek wordt, kom je in een traject terecht met diverse instanties, regeltjes, wetten en plichten. Dit kan voor onrust, onzekerheid en onduidelijkheid zorgen. Mint biedt in zo'n geval opheldering met heldere informatie over jouw rechten en plichten.

Daarnaast kan Mint met je meegaan naar gesprekken bij jouw werkgever, de arbodienst of het UWV. Je krijgt dan begeleiding van een deskundige die begrijpt wat er gezegd wordt en jouw belangen kan behartigen op de momenten waarop je het zelf even niet meer overziet.

Meer weten over het oriënterend gesprek, het informatief gesprek of begeleiding tijdens de ziekteperiode? Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Referenties

Hans van Valburg Teamhoofd Organisatie Ondersteuning Gemeente Horst a/d Maas

De samenwerking met Mint heb ik als professioneel en persoonlijk ervaren. Ze weten het belang van zowel medewerker als werkgever te schetsen en ze maken de complexe materie begrijpelijk en concreet. Mint heeft tevens aandacht voor het duidelijk formuleren van afspraken. Ze werken resultaatgericht, wat prettig en noodzakelijk is bij deze onderwerpen. Mint laat de flexibiliteit zien om aan te sluiten bij zowel de belevingswereld van werkgever als die van de werknemer.

Misha Kalcik HR Business Partner Aspen Oss

Ik werk al zo’n vier jaar met Mint. Ze zijn zeer kundig, flexibel en komen afspraken altijd na. Rapportages die Mint aanlevert, zijn duidelijk opgebouwd en kwalitatief heel goed. Hun werkwijze is niet alleen professioneel, maar ook slagvaardig. Mint communiceert op een open manier, waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen. De onderzoeken worden door onze medewerkers dan ook als erg prettig ervaren. Als je met Mint samenwerkt, dan haal je niet alleen een kundige professional in huis, maar ook een waardige samenwerkingspartner. Mint denkt echt met je mee.