Ik ben werkgever en ik wil:

Waar mensen werken komt (ziekte)verzuim voor. Dat is vervelend voor zowel de werknemer als de werkgever. Er kunnen complexe situaties ontstaan waar uiteenlopende belangen en een web van regels en wetten een rol spelen. De wet- en regelgeving rondom verzuim zorgt ervoor dat verzuimbegeleiding vaak lastig is.

Mint helpt werkgevers bij verzuim van zieke werknemers. Ook kunt u bij Mint terecht voor preventieve interventies gericht op het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers.

Gerald Bonnemayers Bedrijfsarts Encare Arbozorg

Ik ben erg tevreden over de plezierige samenwerking met Mint. Ze zijn altijd snel bereikbaar voor een overleg of om te sparren. Hun feedback en rapportages kan ik het beste onder woorden brengen met de volgende steekwoorden: bondig, concreet, helder, deskundig en last but not least, ze leveren kwalitatief maatwerk.

Angela Piƫtte Personeelsconsulent Xonar

Ik heb met Mint altijd een fijne samenwerking gehad. Ze nemen de tijd om een dossier helemaal met je door te lopen. Mint geeft gevraagd en ongevraagd advies op inhoudelijk niveau, rekening houdend met de Wet Verbetering Poortwachter. Geduldige en kundige verzuimcoaches!