Ik ben werkgever en ik wil:

Waar mensen werken komt (ziekte)verzuim voor. Dat is vervelend voor zowel de werknemer als de werkgever. Er kunnen complexe situaties ontstaan waar uiteenlopende belangen en een web van regels en wetten een rol spelen. De wet- en regelgeving rondom verzuim zorgt ervoor dat verzuimbegeleiding vaak lastig is.

Mint helpt werkgevers bij verzuim van zieke werknemers. Ook kunt u bij Mint terecht voor preventieve interventies gericht op het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers.

Iris Collin en Sanne Bens P&O FOOX Zuid-Nederland

Mint geeft begrijpelijke adviezen, waar de werkgever en werknemer iets mee kunnen. Het contact en de communicatie is duidelijk verlopen. Bij een volgend onderzoek zullen we zeker weer contact opnemen met Mint.

Noël Thissen P&O-consulent-Dienst Personeel & Organisatie Gilde Opleidingen

Mint is accuraat, hier geldt ‘afspraak is afspraak’. Mint staat garant voor een gedegen advies waar je iets mee kunt! Een luisterend oor voor de medewerker, maar ook zakelijk voor de werkgever. Het is prettig dat ze altijd goed bereikbaar zijn en snel reageren op vragen. Wat ons het meest aanspreekt is dat Mint betrouwbaar is en vakkundige rapportages levert.