Ik ben verzekeraar en ik wil:

Door de druk en dynamiek van het ondernemerschap schuift de gezondheid vaak naar de achtergrond. Ziek zijn en het zelfstandig ondernemerschap is voor verzekerden vaak een lastige kwestie. Om erger te voorkomen is het echter slim om tijdig de juiste stappen te zetten. Mint helpt verzekeraars bij het nastreven van een duurzame inzetbaarheid van hun verzekerden. Ook voor preventieve interventies kunt u bij Mint terecht.

Marcel Ondernemer

Ik had een burn-out en moest weer aan de slag zien te komen in een andere beroepsgroep. Mint nam alle tijd om met mij te bepalen wat ik graag zou willen en wat er geschikt was voor mij. Hoewel mijn carrière-switch niet eenvoudig was (van de bouw naar de zorg), bleef Mint hoopvol, positief en eerlijk. Door deze positieve benadering en hun vastberadenheid wisten ze voor mij een stageplek te regelen bij een zorginstelling. Tijdens onze gesprekken bewaakte Mint steeds de haalbaarheid van onze doelstellingen. Samen met mij bepaalden ze de koers en hielden ze het schip aan het varen, waarbij ze zeker ook het persoonlijke niet vergaten.

Misha Kalcik HR Business Partner Aspen Oss

Ik werk al zo’n vier jaar met Mint. Ze zijn zeer kundig, flexibel en komen afspraken altijd na. Rapportages die Mint aanlevert, zijn duidelijk opgebouwd en kwalitatief heel goed. Hun werkwijze is niet alleen professioneel, maar ook slagvaardig. Mint communiceert op een open manier, waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen. De onderzoeken worden door onze medewerkers dan ook als erg prettig ervaren. Als je met Mint samenwerkt, dan haal je niet alleen een kundige professional in huis, maar ook een waardige samenwerkingspartner. Mint denkt echt met je mee.