Ik ben student

Last van studie- of loopbaanstress

Studeren één groot feest? Niet altijd...
Coaching bij studie- of loopbaanstress

Studeren kan voor een hoop stress zorgen. Soms twijfel je over de studiekeuze of heb je het gevoel dat het allemaal te veel wordt... Mint kan jou helpen bij studiestress en bij het maken van studie- en loopbaankeuzes. Wij kunnen je op verschillende manieren coachen. Dat hoeven niet direct lange coachingstrajecten te zijn, soms kunnen we je met enkele gesprekken weer op het goede spoor zetten.

Meer weten? Vraag een oriënterend gesprek aan voor kortdurende hulp of een studiecoachingstraject.

Referenties

Tom Student

De samenwerking met Mint was uitstekend. Ik ben op een goede en persoonlijke manier geholpen. Vooral die persoonlijke hulp en hun oog voor detail waren doorslaggevend voor het vinden van een baan die bij mij past. Mint brengt je in contact met werkgevers uit de hele regio, waardoor je een stapje voor ligt op andere sollicitanten.

Noël Thissen P&O-consulent-Dienst Personeel & Organisatie Gilde Opleidingen

Mint is accuraat, hier geldt ‘afspraak is afspraak’. Mint staat garant voor een gedegen advies waar je iets mee kunt! Een luisterend oor voor de medewerker, maar ook zakelijk voor de werkgever. Het is prettig dat ze altijd goed bereikbaar zijn en snel reageren op vragen. Wat ons het meest aanspreekt is dat Mint betrouwbaar is en vakkundige rapportages levert.